Select your Top Menu from wp menus

Declaraţia de avere a Preşedintelui R.Moldova a fost publicată de CNI astăzi

Declarația de avere pentru anul 2012 a președintelui Nicolae Timofti a fost publicată astăzi pe site-ul Comisiei Naționale de Integritate, informeaza moldovacurata.md. Din document aflăm că președintele are un depozit de 254 de mii de lei la Banca de Economii pentru care a primit dobândă de 9 314 lei în anul trecut, iar indemnizația care i-a fost achitată atunci când a părăsit funcția de președinte al Consiliului Superior al Magistraturii în favoarea celei de șef de stat a fost de 325 500 de lei.

În total, veniturile lui Nicolae și ale Margaretei Timofti s-au ridicat în anul trecut la 664 170 de lei, inclusiv pensia președintelui de 89 880 de lei și salariul de 115 335 de lei.

Bunurile familiei prezidențiale au rămas neschimbate față de 2011, aceasta deținând apartamentul de 85, 3 metri pătrați din Chișinău estimat la 502 975 de lei și terenul agricol din satul Nimoreni, raionul Ialoveni, de 0, 0569 ha cu valoarea indicată de „44,419 lei”.

Soții Timofti nu dețin vreun automobil sau acțiuni la vreo firmă.

sursa:   moldovacurata.md.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/declaratia-de-avere-a-presedintelui-r-moldova-a-fost-publicata-de-cni-astazi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19