Select your Top Menu from wp menus

Decizia socanta intr-un tribunal. Judecatorul a decis ca un copil bolnav trebuie sa moara

Un judecator britanic a luat o decizie controversata, declarand ca un bebelus aflat in coma ar trebuit lasat sa moara, chiar daca parintii micutului se opun acestei deciziim scrie stirileprotv.ro
Justice Hedley a decis ca un copil in varsta de 1 an, care se afla in coma in urma unui tragic accident, ar trebui deconectat de la aparatele care il tin in viata si lasat sa moara.
Medicii sustin ca bebelusul nu mai are sanse sa-si revina, insa parintii lui au refuzat categoric sa renunte, pentru ca sunt foarte credinciosi.
“Unde este viata este si speranta”, cred ei. In acest caz insa, moartea ar fi “in interesul copilului”, care si-ar trai ultimele clipe in bratele mamei, nu legat la un aparat.
Un caz similar a fost dezbatut la Inalta Curte in urma cu 3 ani, cand un copil a fost deconectata de la aparate, desi initial tatal sau luptase pentru tinerea lui in viata.
In 2006 insa, un alt caz a primit o alta solutionare din partea instantei: copilul de 18 luni a fost lasat sa traiasca, pentru ca judecatorul a considerat ca acesta, desi se afla pe moarte, simte inca bucurie si placere in prezenta parintilor.
In urma deciziei luate acum de Justice Hedley, medicii vor decide cand il vor deconecta pe bebelus de la aparatele care il tin in viata, scrie The Telegraph.
Ei sunt convinsi ca acesta nu are nicio sansa sa-si revina, creierul sau fiind afectat iremediabil.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/decizia-socanta-intr-un-tribunal-judecatorul-a-decis-ca-un-copil-bolnav-trebuie-sa-moara/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19