Select your Top Menu from wp menus

Decizia CEC prin care au fost deschise 146 de secții de votare în străinătate a fost anulată

Curtea de Apel Chișinău a anulat astăzi decizia administrației electorale centrale de deschidere a 146 de secții de votare în străinătate, transmite MOLDPRES.

Judecătorii au admis contestațiile depuse de mai mulți concurenți electorali prin care se contesta numărul mic de secții de votare deschise în străinătate și a anulat anexa la punctul 1 din hotărârea Comisiei Electorale Centrale din 5 iunie prin care se deschideau 146 de secții de vot în străinătate.

Decizia instanței de judecată obligă administrația electorală centrală să deschidă mai multe secții de votare în diasporă la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Hotărârea Curții de Apel Chișinău poate fi atacată la Curtea Supremă de Justiție.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/decizia-cec-prin-care-au-fost-deschise-146-de-sectii-de-votare-in-strainatate-a-fost-anulata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19