Select your Top Menu from wp menus

DECES la Camencea, Orhei. De vină ar fi MONOXIDUL de carbon

Un locuitor al satului Camencea din comună Donici, Orhei a fost găsit mort în una din camerele propriei case. Descoperirea tragică a fost făcută astăzi. Se presupune că bărbatul s-a intoxicat mortal cu monoxid de carbon.

În amiaza zilei de astăzi, DSE Orhei a fost informată că într-o casă din satul Camencea a fost depistat corpul neînsufleţit al proprietarului, în vârstă de 49 de ani. Potrivit lui Afanasie Stici inspector, lococotenent major al serviciului de salvare, care s-a deplasat la faţa locului, în camera unde se afla victima, nu s-au constatat semne de ardere. Dar se simţea miros de fum, iar la examinarea sobei a depistata o fisură prin care ieşea fum.

În baza inspectării, se presupune că Cauză probabilă a decesului este intoxicarea cu CO, însă cauza exactă va deveni cunoscută doar după efectuarea expertizei medico- legale.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/deces-la-camencea-orhei-de-vina-ar-fi-monoxidul-de-carbon/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19