Select your Top Menu from wp menus

De ziua Hramului nou aleșii municipali de la Orhei și-au primit legitimațiile

Prima ședință,  de constituire  a Consiliulului municipal Orhei (CMO), la care primarului Pavel Verejanu și consilierilor aleși în rezultatul scrutinului din 20 octombrie, le-au fost înmânate legitimațiile, s-a desfășurat vineri, 8 noiembrie – dis-de-dimineață, la ora 8.

Evenimentul a avut loc în sediul Primăriei Orhei, sala de ședințe a Consiliului municipal. Anunțul despre ședință a fost publicat  pe pagina web a Primăriei  cu puțin timp înainte de intrunire – joi, 7 noiembrie.

Solicitat să spună care a fost urgența convocării ședinței, Vadim Banaru, președintele CECE municipală Orhe, a declarat  că informația despre validarea alegerilor a fost recepționată pe 5 noiembrie, iar ședința a fost convocată pe 8 noiembrie, pentru a o prilejui Hramului Orheiului. După ședință, noua conducere municipală a fost în centrul atenției la sărbătoarea dedicată celei de-a 465-a aniversare a orașului.


În CMO sunt 27 de consilieri.  24 reprezintă Partidul Șor, 2 reprezintă Blocul ACUM, iar Sergiu Aga este consilier independent. Capul de listă al consilierilor nou aleși, deputata Marina Tauber a anunțat crearea fracțiunii care se va numi “Partidul Șor”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/de-ziua-hramului-nou-alesii-municipali-de-la-orhei-si-au-primit-legitimatiile/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19