Select your Top Menu from wp menus

De mâine se reia circulația transportului public și în regim de taxi în municipiul și raionul Orhei

De mâine, marți 28 aprilie în municipiul și raionul Orhei va fi reluată circulația transportului public și a taxiurilor. Decizia a fost luată de Comisia pentru situații Excepționale a raionului Orhei.
Potrivit unei informații plasate pe pagina de facebook a Consiliului Raional Orhei, Comisia pentru Situații Excepționale a raionului Orhei îndeamnă toți locuitorii raionului să respecte recomandările medicilor epidemiologi în vederea purtării măștilor de protecție și a manușilor medicinale și să limiteze numărul deplasările reieșind din priorități și necesități stringente.
Amintim că circulația transportului public în raionul și municipiul Orhei a fost sistată pe 17 martie, măsura fiind prelungită pe 27 martie.
Până în prezent potrivit Centrului de Sănătate Publică Orhei în raion au fost confirmate 101 cazuri de infectare cu COVID-19, din acestea 6 persoane au decedat, iar 29 s-au tratat.Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/de-maine-se-reia-circulatia-transportului-public-si-in-regim-de-taxi-in-municipiul-si-raionul-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19