Select your Top Menu from wp menus

De la sondaj ‘liceal” – la sondaj „aniversar”

Autoritatile administratiei publice locale isi vor sarbatori in curand  prima aniversare  de la instalarea in fotoliile de conducatori. Fotolii, in care i-am asezat prin voturile noastre  in cele doua tururi ale alegerilor locale -2011 . 

Dupa aproape un an de cand sefii  locali si-au ocupat functiile,  ne gandim daca avem si noi motive de sarbatoare. Si punem note. Asta, prin voturile din cadrul sondajului care incepe in aceasta saptamana.  Pentru a participa la sondaj, deschideti orice stire si in dreapta-jos votati pentru una din variantele de raspuns propuse la intrebarea:

 Ce notă   merită faptele  reale ale celor care au ajuns conducatori locali datorita vorbelor pentru care i-am ales cu un an in urma?

Amintim ca in primul tur al scrutinului (5 iunie 2011) au fost alesi consilierii locali si raionali si  primarii a 15 sate si comune din raionul Orhei. Pe ansamblul regiunii Orhei,  în cele 117 primării din regiunea Orhei au fost aleşi 52 de primari, inclusiv 18 în raionul Teleneşti, 11 – în raionul Rezina şi 8 – în raionul Şoldăneşti. Ceilalti primari, inclusiv primarul orasului Orhei,  au acces in functii in rezultatul turului doi  (19 iunie 2011).

În consiliile raionale şi orăşeneşti din regiunea Orhei cele mai multe mandate le-au luat reprezentanţii PLDM , urmaţi de cei din PDM , PCRM  şi PL.

 

In ce priveste sondajul precedent,, majoritatea participantilor au raspuns afirmativ la intrebarea “Gura lumii” face glume pe seama BAC-ului 2012: “Cu cât mai stricte sunt regulile, cu atat cresc plaţile.” Sunteti de acord? 

Mai jos, rezultatele sondajului ‘liceal’:

“Gura lumii” face glume pe seama BAC-ului 2012: “Cu cât mai stricte sunt regulile, cu atat cresc plaţile.” Sunteti de acord?

  • Da (79%, 15 Votes)
  • Nu prea (11%, 2 Votes)
  • Nu stiu (5%, 1 Votes)
  • Nu (5%, 1 Votes)

Total Voters: 19Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/de-la-sondaj-liceal-la-sondaj-aniversar/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19