Select your Top Menu from wp menus

De la posesorii automobilelor – o taxă nouă, adăugată la una veche, dublată

De curand, în  Teleneşti,  a aparut o noua taxa locala. Autoritale  au hotarat  sa introduca  „Taxa de la posesorii unităţilor de transport” . Aceasta înseamnă că cei care au  transport înregistrat în oraşul Teleneşti, pe lîngă taxa in Fondul rutier, care s-a dublat în ultimul an, vor plăti încă jumătate într-un cont ce aparţine primăriei, scrie telenestionline.md.

Prin intermediul taxei noi Primaria spera sa-si sporeasca capacitatea de autofinantare. Introducerea acestei taxe a fost posibilă datorită unor modificări aduse Codului Fiscal al R. Moldova.

De notat, ca unul din comentariile aparute la informatia despre taxa noua de la Telenesti  remarca faptul ca pentru astfel de drumuri  primaria ar trebui sa plateasca despagubiri soferilor, si nu invers.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/de-la-posesorii-automobilelor-o-taxa-noua-adaugata-la-una-veche-si-dubla/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19