Select your Top Menu from wp menus

De la bal la spital: 17 nuntaşi s-au intoxicat la Selişte, Orhei

Update 04.08.15 Au fost raportati inca 4 bolnavi, dupa nunta de la Seliste. Astfel, numarul total al intoxicatilor a ajuns la 21.
Pentru 17 din cei 105 meseni care au petrecut la sfârşitul săptămânii trecute la o nuntă din preajma Orheiului, veselia s-a terminat la spital. Asta, din cauza intoxicării cu bucatele de pe mesele întinse într-un local din satul Selişte. Majoritatea celor internaţi în Secţia de boli infecţioase de la Orhei, sunt din satul Step-Soci şi au vârste de la 5 până la 50 de ani.
Potrivit CSP Orhei, toți bolnavii au consumat produse alimentare preparate în localul de alimentaţie publică de la Seliște, care nu dispune de autorizație sanitară de funcționare. Alimentele pentru prepararea bucatelor au fost procurate de către comanditarii nunţii atât de la Chişinău, cât şi din Orhei, fără ca să fie respectate condițiile de transportare și păstrare.
Unii nuntaşi au simţit primele semne ale intoxicării la vreo 12 ore de la consumul alimentelor. Internările boolnavilor, aflaţi într-o stare de gravitate medie, au început duminică şi au continuat şi astăzi.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/de-la-bal-la-spital-17-nuntasi-s-au-intoxicat-la-seliste-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19