Select your Top Menu from wp menus

De ieri, cel mai bogat european! A câștigat $ 4 mlrd. într-o singură zi!

Cel mai bogat spaniol a marcat ieri un câștig pe bursă de aproape 4 miliarde de dolari, în urma exploziei bursei de la Madrid, care a urmat aprobarea planului de salvare a țării.

Mai concret, Amancio Ortega, șeful Inditex, a câștigat ieri pe bursă aproape 3,8 miliarde de dolari, conform Bloomberg Billionaires Index.

Cu această ocazie, spaniolul a devenit cel mai bogat european, depășindu-l pe Ingvar Kamprad, fondatorul și patronul IKEA, de bine ce acesta din urmă tocmai ce fusese declarat de curând cel mai bogat european.

Amancio Ortega a înregistrat de la începutul anului una dintre cele mai mari creșteri de avere dintre toți cei 40 de participanți ai topului celor mai bogați miliardari din lume monitorizați de Bloomberg.

Sursa: capital.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/de-ieri-cel-mai-bogat-european-a-castigat-4-mlrd-intr-o-singura-zi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19