Select your Top Menu from wp menus

De frica sotiei sale, un taximetrist a pretins ca a fost jefuit de clienti VIDEO

Pentru ca nu a indraznit sa-i marturiseasca sotiei sale ca a cheltuit 600 de lei, un taximetrist a recurs la o stratagema ca sa scape basma curata: a pretins ca a fost jefuit de clienti. Din pacate pentru el, povestea a iesit la iveala la politie.
De frica sotiei sale, taximetristul a tesut o intreaga poveste, pe care le-a servit-o si politistilor. Acestia au banuit insa ca ceva este in neregula si l-au speriat, spunandu-i ca il vor supune la un test cu detectorul de minciuni. Cand si-a dat seama ca s-a incurcat in propriile minciuni, barbatul a marturisit rusinat adevarul – n-a fost vorba de niciun jaf, ci a cheltuit banii respectivi.
Pe langa amenda de 200 de lei pe care a primit-o, taximetristul s-a ales si cu o mustruluiala zdravana din partea nevestei. Colegii lui de breasla se amuza copios de acest incident.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/de-frica-sotiei-sale-un-taximetrist-a-pretins-ca-a-fost-jefuit-de-clienti-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19