Select your Top Menu from wp menus

O fata din Orhei a ajuns sa cerseasca la capatul lumii, cu gandul la nunta

Timp de cateva luni, orheianca minora  a fost fortata sa cerseasca pe strazile a 2 orase din Orientul Indepartat al Rusiei. Fata   a fost exploatata de catre mire  si viitorii socri care, in prezent,  sunt banuiti de trafic de fiinte umane.

Potrivit Procurorilor secţiei combatere trafic de fiinţe umane a Procuraturii Generale , în luna martie curent minora, in varsta de 16 ani, a fost ceruta in casatorie de catre un tanar in varsta de 17 ani, din capitala.

Acesta, impreuna cu parintii, au venit la Orhei, la bunica fetei , si au convins-o pe femeie sa-i permita nepoatei iesirea din Moldova pentru a merge la Moscova la un  lucru bine platit, unde tinerii isi vor  aduna bani de nunta.

Mirii au ajuns,  insa,  tocmai la Habarovsk, într-un apartament unde locuiau mai multe persoane. Aici, fata a fost fortata sa cerseasca pe strazi,  iar banii erau trimisi in Moldova, asa-zisilor socri.

Acestia din urma i-au ordonat feciorului sa plece din Habarovsk, dupa ce odrasla lor a nimerit in vizorul oamenilor legii rusi. Urmatorul oras din Orientul Indepartat, unde fata din Orhei a fost obligata sa cerseasca pe strazi, a fost Vladivostokul.

Potrivit procurorilor, minora a  fost eliberată din sclavie abia la mijlocul verii, dupa ce a fost data in cautare de organele de drept din  R. Moldova. Mama si tatal pretinsului mire au fost supusi arestului preventiv, iar cauza cauza penală pe numele lor urmeaza a fi examinata de o instanta din Chisinau. In acelasi timp, fiul cuplului suspectat de traffic de fiinte, a fost anuntat in cautare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/de-dragul-nuntii-o-fata-din-orhei-a-ajuns-cu-cersitul-tocmai-in-orientul-indepartat-al-federatiei-ruse/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19