Select your Top Menu from wp menus

De ce trăim sărac: Încă un poliţist suspectat de luare de mită

Procuratura Anticorupţie conduce urmărirea penală în privinţa unui inspector superior de urmărire penală al Serviciului accidente rutiere al Secţiei urmărire penală a Comisariatului General de Poliţie al MAI, bănuit de comiterea infracţiunii de corupere pasivă.
Potrivit Procuraturii Generale , a 11 iulie 2012 un şofer care se afla la volanul unui microbuz de model „Mercedes Sprinter 316”, deplasîndu-se pe bulevardul Dacia a tamponat un pieton care traversa strada, provocîndu-i vătămări corporale.

La 9 august 2012, poliţistul a extorcat de la şoferul microbuzului 5 mii de lei pentru a nu porni urmărirea penală pe faptul încălcării regulilor de securitate a circulaţiei rutiere.

În seara zilei de ieri, inspectorul superior a fost reţinut pentru 72 ore de procurorii şi ofiţerii Anticorupţie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/de-ce-traim-sarac-inca-un-politist-rutier-suspectat-de-luare-de-mita/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19