Select your Top Menu from wp menus

De ce trăim sărac: încă un poliţist prins cu mită

Ofiţerii Centrului Anticorupţie au reţinut în flagrant delict un inspector al Poliţiei criminale al Comisariatului de Poliţie Anenii Noi, care a estorcat 2000 euro şi a primit 3300 lei de la cetăţean în scopul clasării cauzei penale şi a dosarului de căutare în privinţa ultimului.

La întîlnirile cu denunţătorul, omul legii era însoţit de un ofiţer-operativ de sector, rudă a poliţistului.
Cei 3300 lei au fost primiţi în citeva tranşe, una de 300 lei şi trei a cîte 1000 lei, documentate de către colaboratorii Centrului.

La momentul reţinerii, 1000 lei marcaţi „mită CCCEC” au fost depistaţi în salonul automobilului cu care se deplasa poliţistul, precum şi 200 lei din livrările anterioare, iar alţi 500 lei au fost gasiţi în cadrul percheziţiei, în maşina celui de-al doilea ofiţer.

Pe faptul pretinderii prin estorcare a mijloacelor băneşti, a fost pornită o cauză penală pentru „trafic de influenţă”, infracţiune ce se pedepseşte cu amendă în mărime de la 20.000 la 60.000 de mii de lei, sau cu închisoare de la 3 la 7 ani.
Cei doi au recunoscut vina si sint cercetati in stare de libertate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/de-ce-traim-sarac-inca-un-politist-prins-cu-mita/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19