Portalul are o structură multidimensională și permite identificarea unui serviciu după mai multe criterii ale domeniului din care acesta face parte.
Portalul oferă informații în limba română, după ce va finaliza actualizarea acestuia, și se va lansa varianta rusă și englează a site-ului. Seviciile pot fi accesate 7 zile, 24 de ore din 24, iar cetățenii pot interacționa cu moderatorii portalului prin intermediul unui formular de răspuns pentru a raporta anumite inexactități în fișele serviciilor defecte.
Totodată, cetățenii pot sugera anumite servicii care nu au fost incluse pentru publicare. La fel cetățenii pot vota pentru anumite servicii pe care le consideră utile. Scopul principal al portalului este să ofere informație succintă, corectă despre serviciile publice accesibile în Moldova și nu își propune să substituie paginile web ale autorităților.
Stela Mocan, directoarea Centrului de e-Guvernare a menționat că proiectul a fost implementat pentru facilitarea relației Guvern-cetățeni.
Prezent la eveniment, premierul Vlad Filat, a spus că obiectivul de bază al acestor proiecte este îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor Republicii Moldova.
Momentan pe portal sunt disponibile informaţii despre 189 de servicii din cele peste 500 oferite de autorităţile administraţiei publice centrale, iar 11 servicii sunt prestate în format electronic.
Proiectul a fost implementat cu suportul financiar al Băncii Mondiale.
Direcția Situații Excepționale mun. Orhei a IGSU continuă să desfășoare măsuri de prevenire a…
Câțiva candidați supleanți pe lista Partidului ”RENAȘTERE” sunt imposibil de identificat pe teritoriul comunei Pelivan…
Biroul Național de Statistică informează că, prețurile medii de consum în octombrie 2024 s-au majorat…
Comisia Europeană împotriva Rasismului și Intoleranței (ECRI) felicită autoritățile moldovene pentru eforturile lor de a…
Până în prezent înotătorul Ion Lazarenco Tiron nu a primit nici un răspuns la plângerile…