Select your Top Menu from wp menus

De astăzi, pietonii care traversează neregulamentar vor fi amendaţi cu până la 200 de lei

De astăzi,  pietonii care traversează neregulamentar vor fi amendaţi cu până la 200 de lei
Pietonii traversează în locuri interzise, nu se asigură că nu îşi pun viaţa în pericol, circulă noaptea pe marginea drumului fără elemente reflectorizante pe vestimentaţie trasnmite Radio Orhei, cu referie la un comunicat al Poliţiei Rutiere.

În scopul ameliorării situaţiei, poliţia rutieră desfăşoară la 7 decembrie 2012 operaţiunea specială „Pietonul Viu” prin mobilizarea generală a efectivului. Aceasta are ca obiectiv reducerea riscului de accidente cu implicarea pietonilor.

Colaboratorii poliţiei rutiere împreună cu studenţii cursului special pentru poliţia de patrulare a Academiei de Poliţie „Ştefan cel Mare” şi inspectorii de sector vor întreprinde măsuri de prevenţie şi sancţionare a conducătorilor auto şi a pietonilor nedisciplinaţi.

Ignorarea de către pietoni a semnalelor de dirijare a traficului rutier, traversarea drumului în locuri interzise, se sancţionează cu avertisment sau cu amendă în sumă de la 100 la 200 de lei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/de-astazi-pietonii-care-traverseaza-neregulamentar-vor-fi-amendati-cu-pana-la-200-de-lei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19