Select your Top Menu from wp menus

De astăzi începe achitarea despăgubirilor pentru seceta din anul 2012.

Î.S. „Poşta Moldovei” demarează procedura de distribuire a compensaţiilor producătorilor agricoli (care nu deţin conturi bancare), pentru compensarea parţială a cheltuielilor suportate la semănatul grâului de toamnă pentru recolta anului 2013, precum şi pentru procurarea cerealelor furajere deţinătorilor de vaci relatează Radio Orhei cu referire la un comunicat al Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare .
Potrivit sursei citate cuantumul despăgubirilor va fi de 499,00 lei per cap de vacă, compensaţie pentru procurarea cerealelor furajere acordată deţinătorilor de vaci şi de 119,90 lei per hectar, compensaţie pentru compensarea parţială a cheltuielilor suportate la semănatul grâului de toamnă pentru recolta anului 2013.
În cazul în care beneficiarul (producătorul agricol) nu deţine cont bancar, compensaţia va fi repartizată beneficiarului prin intermediul oficiilor poştale de la domiciliul acestuia.
Pentru a primi compnesaţiile respective producătorii agricoli, urmează să se prezinte la oficiile poştale de la domiciliu acestora cu buletin de identitate şi, după caz, cu certificatul de înregistrare, în cazul producătorilor agricoli înregistraţi sub formă de gospodărie ţărănească.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/de-astazi-incepe-achitarea-despagubiri-pentru-seceta-din-anul-2012/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19