Select your Top Menu from wp menus

Din nou, atentie: de azi, 9 cifre pentru a apela un număr de telefon fix!

Nu uitați că de astazi, pentru a apela un număr de telefon fix, vom forma 9 cifre în loc de 5 sau 6, cum este în prezent.

Pentru a apela un număr din aceeaşi localitate în care trăieşte, utilizatorul de telefonie fixă va forma prefixul naţional „0″ + codul zonei geografice + numărul de abonat.

Spre exemplu, utilizatorii din Orhei  pentru apeluri în Orhei  vor forma 0 235 + numărul de abonat din 5 cifre.  În acelaşi mod vor suna la telefoanele fixe locuitorii din toate raioanele republicii.

Numerele de la serviciile de urgență: „901″ (pompieri), „902″ (poliţie), „903″ (urgenţă medicală), „904″ (serviciul gaze), rămân neschimbate.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/de-astazi-formam-9-cifre-pentru-a-apela-un-numar-de-telefon-fix/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19