Select your Top Menu from wp menus

De anul viitor vom putea cumpara masina pliabila.VIDEO

Cea mai provocare pentru orice sofer ramane gasirea unui loc de parcare. Cercetatorii au inventat insa masina care se pliaza, ca sa intre si in spatii mai inguste, iar autoturismul va fi disponibil pe piata chiar de anul viitor, scrie stirileprotv.ro
Grupul Changing Places si agentia de dezvoltare a regiunii basce, DEKONIN, au creat o masina electrica suficient de mica pentru parcarile din orasele aglomerate.
Hiriko Fold va putea insa, daca nu gaseste un loc pe masura lui, sa se plieze putin, astfel incat sa intre oricum in parcare.
Masina are numai 2 locuri si dispune de roti care se pot deplasa in lateral, astfel incat dificila parcare letarala va fi deveni extrem de simpla.
Prototipul este deja testat in cateva orase europene si va fi scos la vanzare anul viitor, pentru suma de 12.000 de euro.
Solutia care va decongestiona traficul si va rezolva problema consumului de combustibil a fost apreciata si de Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene.
Anul trecut, el a declarat ca Hiriko este solutia pentru criza cu care se confrunta economiile tarilor europene.

sursa: stirileprotv.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/de-anul-viitor-vom-putea-cumpara-masina-pliabila-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19