Select your Top Menu from wp menus

Datoria publică în raionul Orhei – peste 84 de Milioane. Aproape jumătate din sumă revine municipiului Orhei

În prima jumătate a anului, datoria publică în raionul Orhei era de peste 84 de milioane de lei. Potrivit Raportului privind exercițiul bugetar pentru primul semestru al anului curent, semnat de Șefa Direcției Generale Finanțe, Galina Colun,  aproape o jumătate din această suma revine municipiului Orhei.

În document se menționază că Primăria Orhei are peste 3,3 mln de lei împrumutați de la instituțiile financiare, iar datoriile la împrumuturile acordate S.A Regia Apa-Canal Orhei constitue peste 39,3 mln de lei.

Potrivit sursei citate, în prima jumătate a anului planul de venituri în bugetul raional a fost îndeplinit în proporție de 51,3%, fiind adunate aproape 11 milioane de lei.
În aceasta perioada (până la 30 iunie 2017), bani mai puțini s-au adunat din taxa pentru prestarea serviciilor de transport a călătorilor – 30% din suma plaificată pentru întregul an, taxa pentru extragerea mineralelor utilie – 33% din suma planificată pentru întregul an și taxa pentru cazare – 21% din suma planificată pentru întregul an.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/datoria-publica-in-raionul-orhei-peste-84-de-milioane-aproape-jumatate-din-suma-revine-municipiului-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19