Select your Top Menu from wp menus

Daniel Kaddik: PL nu s-a abătut de la prevederile stabilite cu partenerii europeni

Directorul pentru Europa de Sudest a Fundaţia Friedrich Naumann pentru Libertate, Daniel Kaddik, susţine că Partidul Liberal nu s-a abătut în niciun moment de la prevederile stabilite în comun cu partenerii europeni, la întâlnirea de la Aeroportul Chişinău. Acesta se arată surprins de declaraţia preşedintelui Partidului Popularilor Europeni, Joseph Daul, care a spus că PL nu a lăsat drept alternative celorlalte două partide pro-europene decât un guvern minoritar sau alegeri anticipate care ar fi scufundat ţara într-o criză politică profundă, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă, Daniel Kaddik a spus că denunţarea şi reformularea acordului stabilit împreună cu partenerii politici de dialog din Europa a fost întreprinsă de PDM prin vocea liderului ei, Marian Lupu.

Directorul pentru Europa de Sud-Est al Fundaţiei Friedrich Naumann pentru Libertate îşi exprimă totodată speranţa că se va constitui, totuşi, în final o alianţa între cei trei parteneri politici democratici, care ar trebui să conştientizeze că au o răspundere comună nu numai faţă de votul pro-european exprimat de către alegătorii din Moldova, ci şi faţă de viitorul parcurs al acestei ţări.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/daniel-kaddik-pl-nu-s-a-abatut-de-la-prevederile-stabilite-cu-partenerii-europeni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19