Select your Top Menu from wp menus

Dan Balan le crede pe moldovence urate? „Cu rusoaicele nu se compara nimeni!” VIDEO

Dan Balan este recunoscut in Europa nu doar pentru muzica, ci si pentru atitudinea sa de womanizer arogant. Vezi ce a declarat artistul referindu-se la fetele din tara sa de bastina.
Dan Balan a declarat pe covorul verde al premiilor MuzTV ca a venit doar pentru fetele frumoase prezente la eveniment, nu si pentru ceremonia de decernare. Intrebat de Maxim Galkin daca nu are fete frumoase la bastina de a venit sa le admire pe moscovite, interpretul a raspuns: „Avem si noi fete frumoase, insa cu rusoaicele putine se compara!”.

Artistul a fost nominalizat la categoria Cel mai bun artist, insa nu a castigat, premiul fiindu-i inmanat lui Dima Bilan. Probabil Dan Balan n-a ramas suparat de rezultat, dupa ce a declarat pe covorul verde ca ceremonia nu-l prea intereseaza.

Se pare ca Dan Balan incearca sa se puna cat mai bine cu publicul rus. Acesta a declarat acum doi ani pentru o publicatie rusa ca „Rusia este practic patria mea!”. Interpretul a spus ca pana sa compuna piesa Dragostea din tei „nici nu stiam moldoveneste, am crescut cu cultura rusa, invatand si citind in aceasta limba”. Interpretul se pare ca a uitat ca prin 2002 canta „Nu ma las de limba noastra… cea romana!”.
sursa:perfecte.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dan-balan-le-crede-pe-moldovence-urate-cu-rusoaicele-nu-se-compara-nimeni-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19