Select your Top Menu from wp menus

D’ale Primăriei Orhei: Fundal partinic, fon organizatoric FOTO//VIDEO

Lucruri interesante au putut fi văzute şi auzite în aceste zile  la  Primăria Orhei. 

Pe gardul din curtea instituţiei, acolo unde parchează automobilele cărora li se permite  să treacă de bariera de la intrarea pe acest teritoriu, a fost întins un banner imens cu simbolica Partidului „Șor”. Fundalul partinic a fost văzut clar  de la etajul 2 al Primăriei de  toată lumea care a venit vineri, 22 septembrie, la şedinţa Consiliului Municipal.

 Înainte de începutul întrunirii, în sala de şedinţe de la acelaşi etaj al Primăriei s-a creat un fon organizatoric. Se vorbea, mai mult ori mai puţin desluşit, despre scaune, despre statul în picioare, despre primarul Ilan Șor şi liderul fracţiunii majoritare, Pavel Verejanu.

Secretara consiliului, Ala Buracovschi,   ruga persoanele din grupul de susţinători ai conducerii oraşului, care sunt omniprezente în ultima vreme la şedinţele CM, să nu ia scaunele pe care trebuie să se aşeze consilierii. De cealaltă parte, din galerie se auzeau vocile unor  femei care  se întrebau, mai şoptit, de unde să ia scaune. Acestea  spuneau că lui Șor nu îi place că se stă în picioare și  că acuș va veni și se va așeza    Verejanu.