Select your Top Menu from wp menus

Daca-i de construcție, atunci să fie și de-o Gară! Ce au decis edilii de Orhei

Încă nu au început să construiască câteva obiecte de producție, planificate cu tocmai  3 ani în urmă, acum însă îşi fac planuri cu o construcție în plus – a unei noi Gări  Auto.

Planurile  aparţin conducătorilor orheieni şi se referă la un teren cu suprafaţa de 1,35 ha care, în octombrie 2014,  a fost dat în administrare pe o perioadă de 10 ani I.M. Orhei Transport. Întreprinderea  urma să-şi amplaseze aici sediul, baza tehnico-materială  şi atelierul de reparație a unităţilor de transport, dar aceste lucruri nu au fost realizate până în prezent.

Acum, însă, datorită unei decizii aprobate la ultima şedinţă extraordinară a Consiliului Municipal Orhei, volumele de lucrări pentru cei 1,35 de ha de pământ cresc considerabil. Consilierii municipali au decis să construiască pe acest teren, care se află în cartierul Bucuria, nu doar obiectele planificate cu 3 ani în urmă, ci şi o Gară Auto, iar în acest scop au modificat Decizia din anul 2014.

De notat că I.M. Orhei Transport, care transportă călătorii pe rutele urbane, mai are de administrat terenul încă 7 ani.  Potrivit unor modificări legislative aprobate recent, toate întreprinderile de stat şi cele municipale din R.Moldova vor fi reorganizate  sau lichidate în cel mult 2 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/daca-i-de-constructie-atunci-sa-fie-si-de-o-gara-auto-ce-au-decis-edilii-de-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19