Select your Top Menu from wp menus

Daca ai fost cuminte, pregateste cismultele pentru Mos Nicolae

Biserica Ortodoxa il pomeneste astăzi 19 decembrie pe Sfantul Ierarh Nicolae, Arhiepiscopul Mirelor Lichiei.

Sfantul Ierarh Nicolae este ocrotitorul copiilor si al familiei. In amintirea darniciei sale, in aceasta seara, copii care au fost cuminti primesc cadouri.

Parintii sfantului, erau oameni credinciosi si bogati, care si-au crescut singurul fiu in credinta cea adevarata. Ajuns preot, Sfantul Nicolae s-a daruit nevointelor ascetice, petrecand in post si fapte bune, innoind tot mai mult podoaba sa sufleteasca si sporind vrednicia de a fi carmuitor al Bisericii.

In aceasta noapte,   se spune ca Mos Nicolae vine la geamuri si vede copiii care dorm si sint cuminti, lasindu-le in ghete dulciuri si alte daruri, insa tot el este acela care-i pedepseste pe cei lenesi si neascultatori. In dimineata de Sf. Nicolae, copiii cuminti gasesc daruri in ghetute.  Spre deosebire de Mos Craciun, Mos Nicolae nu se arata niciodata. De altfel, povestea darurilor impartite pe furis in aceasta noapte incepe din vechime.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/daca-ai-fost-cuminte-pregateste-cismultele-pentru-mos-nicolae/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19