Select your Top Menu from wp menus

CV – incredibil, şi-a trecut la experienţa în muncă: „dealer de marijuana şi un tip abject” între anii 1994-2004.

CV-ul unui tânăr aflat în căutarea unui loc de muncă a ajuns viral pe internet după ce proprietarul unei companii care repară calculatoare a găsit detaliile din fişa de aplicare a bărbatului.
J.P Daminco, proprietarul şi fondatorul unei companii care repară calculatoare, a rămas şocat atunci când i-a fost trimis un Curriculum Vitae în a cărui descriere se afla un detaliu cel puţin bizar, scrie Huffington Post.

Un bărbat care îşi căuta de lucru a trecut în CV-ul său, la capitolul experienţă în câmpul muncii, faptul că a fost „dealer de marijuana şi un tip abject” între anii 1994-2004.

CV-ul a fost postat pe site-ul Reddit de către utilizatorul „claaps” care susţine că a făcut rost de document de la vărul său.

„Am fost şocat. Ca proprietar şi fondator al unui magazin cu filiale în toată ţara, mi-au trecut prin mână foarte multe CV-uri. M-am uitat peste el şi când am ajuns la ultimul loc de muncă avut şi am văzut precizarea am început să râd zgomots. Am fost întrebat dacă l-am intervievat pe acest bărbat, dar nu am făcut acest lucru”, a declarat Daminco.


Postul pentru care aplicase autorul CV-ului era de tehnician al unui site care trebuie să ţină legătura cu clienţii ce au nevoie de ajutor cu calculatoarele lor, dar, spune Daminco „bărbatul nu era calificat pentru acest post”.

La începutul CV-ului autorul acestuia pare destul de sincer în felul în care se descrie spunând: „Nu mă pot compara cu cei care au terminat facultatea, cel puţin pe hârtie. Am decis să scot în evidenţă ceea ce am eu de oferit mai bun, iar abilitatea aceasta include înţelegerea părţii economice a cererii şi a ofertei”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cv-incredibil-si-a-trecut-la-experienta-in-munca-dealer-de-marijuana-si-un-tip-abject-intre-anii-1994-2004/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19