Select your Top Menu from wp menus

Curtea de Apel trebuie să decidă astăzi dacă îl ELIBEREAZĂ sau nu pe Shor din AREST

Curtea de Apel se va întruni astăzi în şedinţă pentru a lua o decizie pe marginea recursului de eliberare din arest a lui Ilan Shor. Recursul a fost depus la sfârşitul săptămânii trecute de către avocaţii primarului de Orhei care susţin că prima instanţă nu a avut motive de a-i prelungi arestul lui Shor chiar şi la domiciliu, mai ales că acesta continuă să colaboreze cu ancheta.

Şi pentru şedinţa de astăzi a CA orheienii au fost  chemaţi să meargă la Chişinău. Apelurile au început să fie difuzate cu două zile în urmă,  dintr-un autovehicul de care este ataşat un banner mare cu imaginea lui Shor şi care, ca de obicei, cutreieră străzile Orheiului înainte de şedinţele de judecată pe cazul primarului de Orhei.

Dăţile trecute, mulţimea din Orhei era dusă cu autobuzele la Chişinău şi protesta afară, în timp ce magistraţii examinau chestiunile legate de arestul lui Shor.

De când a fost eliberat din arestul CNA, primarul de Orhei se prezintă în instanţă fiind înconjurat de cel puţin 4 bodyguarzi, din echipa să mai făcând parte şi doi avocaţi.

La una din ultimele şedinţe, jurnaliştii din capitală a semnalat că bodyguarzii lui Ilan Shor nu le permiteau să intre în sală în momentul când magistraţii pronunţau decizia.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/curtea-de-apel-trebuie-sa-decida-astazi-daca-il-elibereaza-sau-nu-pe-shor-din-arest/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19