Select your Top Menu from wp menus

Curtea de Apel Chișinău a rămas fără președinte

Consiliul Superior al Magistraturii, cu șapte voturi pro, a acceptat cererea de demisie depusă astăzi de președintele Curții de Apel Chișinău, Vladislav Clima, comunică MOLDPRES.

Membrii CSM au anunțat că vor propune șefului statului, Maia Sandu, decizia privind eliberarea din funcție a președintelui Curții de Apel Chișinău, Vladislav Clima. Decizia poate fi atacată în instanță în termen de 30 de zile.

Vladislav Clima deține funcția de judecător din anul 2006. În 2017 a fost desemnat de ex-Președintele Republicii Moldova în funcția de președinte al Curții de Apel Chișinău.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/curtea-de-apel-chisinau-a-ramas-fara-presedinte/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19