Select your Top Menu from wp menus

Curtea de Apel a emis SENTINŢA motivată de CONDAMNARE al lui Papuc

Curtea de Apel Chişinău a emis hotărârea motivată a sentinţei de condamnare la 4 ani închisoare pe numele fostului ministru de interne din perioada guvernării comuniste, Gheorghe Papuc şi de condamnare la 2 ani de închisoare cu suspendare a fostului şef al poliţiei din mun. Chişinău, Vladimir Botnari.
Potrivit Newsmaker, Botnari care a asistat la pronunţare a declarat că nici el nici Papuc nu sunt vinovaţi. Avocatul lui Papuc Mihai Mârzac a declarat că acesta se află în Moldova. Fiind întrebat dacă Papuc s-ar afla în regiunea transnistreană, Mârzac a spus că „regiunea transnistreană este parte a Moldovei”
În ianuarie fostul ministru de interne Gheorghe Papuc, fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru neglijenţă în timpul protestelor anticomuniste din aprilie 2009.Acesta însă ar fi fugit în Rusia, exact aşa cum făcuse şi un alt personaj implicat în violenţele de atunci – Eduard Baghirov.
Europa Liberă relata cu referire la Ziarul Naţional că Papuc ar fi plecat la Moscova prin regiunea transnistreană.
Amintim că fostul ministru de interne era vice-preşedintele Băncii Sociale, iar în augut 2014 a devenit preşedintele Consiliului de Administraţie al Băncii.
Presa moldovenească scria că Papuc ar fi şi şeful serviciului de pază care deservea Banca Socială, Banca de Economii şi Unibank.
BNM a instituit administrare specială la cele tei bănci, care erau controlate de omul de afaceri Ilan Shor. Prin intermediul acestora din Republica Moldova a fost scos cca 1 miliard de dolari, operaţiune care potrivit unor experţi a dus la prăbuşirea catastrofală a leului moldovenesc.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/curtea-de-apel-a-emis-sentinta-motivata-de-condamnare-al-lui-papuc/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19