Select your Top Menu from wp menus

Curtea Constituțională, sesizată în legătură cu numirea Silviei Radu

Deputații Partidului Socialiștilor au sesizat Curtea Constituțională în legătură cu numirea Silviei Radu în funcția de primar general interimar al municipiului Chișinău printr-o dispoziție semnată de către Nistor Grozavu, care deținea, la rândul său, interimatul, transmite IPN.

„Am cerut magistraților constituționali să ne spună dacă are dreptul un primar interimar să numească un alt primar interimar”, a declarat Ion Ceban, liderului fracțiunii PSRM în Consiliul municipal Chișinău.

„Toate încercările de a numi un viceprimar și apoi de a „încorona” primarul interimar fără consultarea Consiliului municipal este un abuz de împuterniciri și o încălcare a legii și a normelor internaționale”, a spus deputatul Vasile Bolea.

Socialiștii au pregătit și o cerere prealabilă pentru instanța de judecată prin care vor cere anularea dispoziției de numire a Silviei Radu în funcția de primar interimar al capitalei. Cererea este semnată de 19 consilieri municipali ai PSRM.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/curtea-constitutionala-sesizata-in-legatura-cu-numirea-silviei-radu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19