Select your Top Menu from wp menus

Curtea Constituțională: Nu pot avea loc alegeri parlamentare anticipate și prezidențiale în aceeași zi

Alegerile prezidențiale nu pot avea loc în aceeași zi cu cele parlamentare. O decizie în acest sens a fost pronunțată în această dimineață de judecătorii Curții Constituționale.

Desfășurarea alegerilor parlamentare și a celor prezidențiale, ordinare sau anticipate în această perioadă este interzisă. Desfășurarea a două scrutine în aceeași perioadă, cu excepția alegerilor parlamentare și a celor prezidențiale ordinare sau anticipate este permisă”, au statuat judecătorii Înaltei Curții.

De asemenea, CC s-a pronunțat că dizolvarea Parlamentului în ultimele șase luni ale mandatului președintelui este interzisă în orice circumstanță.

sursa: radiochisinau.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/curtea-constitutionala-nu-pot-avea-loc-alegeri-parlamentare-anticipate-si-prezidentiale-in-aceeasi-zi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19