Select your Top Menu from wp menus

Curtea Constituțională a declarat neconstituțional decretul președintelui Maia Sandu

Curtea Constituțională a declarat astăzi neconstituțional decretul președintelui Maia Sandu prin care a delegat-o în mod repetat pe Natalia Gavriliță pentru a forma un Cabinet de miniștri, transmite MOLDPRES.

După mai multe ore de deliberare, judecătorii Curții Constituționale au decis că decretul prin care președintele Republicii Moldova a delegat în mod repetat pe Natalia Gavriliță să formeze un Cabinet de miniștri este neconstituțional.

În punctul trei al aceleiași decizii, judecătorii constituționali au cerut fracțiunilor parlamentare și instituției prezidențiale să recurgă la noi consultări pentru desemnarea unui prim ministru.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/curtea-constitutionala-a-declarat-neconstitutional-decretul-presedintelui-maia-sandu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19