Select your Top Menu from wp menus

Curtea Constitutionala a dat cistig de cauza USL: Basescu a fost suspendat legal

Curtea Constitutionala a decis ca procedura de suspendare a presedintelui Traian Basescu a fost respectata si ca se justifica interimatul lui Crin Antonescu in functia de sef al statului. In plus, a decis ca sesizarile de neconstitutionalitate in cazurile revocarii lui Vasile Blaga si Roberta Anastase de la sefia Senatului, respectiv Camerei Deputatilor, sint inadmisibile. Singurul punct in care CCR a „intors” o decizie a guvernului USL este cel referitor la limitarea puterilor Curtii Constitutionale.

UPDATE 23.10: Curtea Constitutionala va discuta marti sesizarea PDL privind neconstitutionalitatea modificarilor aduse la Legea de organizarea a referendumului, anunta Agerpres.

UPDATE 22.56: Surse apropiate de CCR au declarat pentru HotNews.ro ca votul in CCR a fost 5-4 la deciziile cheie. Votul decisiv a fost dat de judecatorul desemnat de UDMR, Puskas Valentin Zoltan.
SURSA:HOTNEWS.RO


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/curtea-constitutionala-a-dat-cistig-de-cauza-usl-basescu-a-fost-suspendat-lega/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19