Select your Top Menu from wp menus

Curse adiţionale spre Turcia nu se planifică, dar vor fi suplimentate capacităţile existente

Aeroportul Internaţional Atatürk din Istanbul şi-a reluat activitatea, potrivit informaţiilor actualizate. Autoritatea Aeronautica Civilă a Republicii Moldova anunţă, într-un comunicat de presă, că operatorul turc Turkish Airlines va opera următorul zbor cu o aeronavă mai mare decât cea planificată anterior pentru a transporta pasagerii de pe cursele anulate. Totodată, curse adiţionale nu se planifică, transmite IPN.

Cetăţenii interesaţi pot solicita informaţii suplimentare la call-centrul comun al companiei Turkish Airlines, la numărul de telefon: 080061457, precum şi la numărul de telefon suplimentar din Istanbul: +908503330849. Pasagerii care zboară din/spre Chişinău cu Turkish Airlines pot să telefoneze, de asemenea, la numărul de telefon al Reprezentantei Turkish Airlines din Chişinău: +22 52 54 726. Zborurile spre Antalya sunt efectuate conform orarului.

Zborurile din această dimineaţă Istanbul- Chişinău, de la ora 8.15, şi Chişinău-Istanbul, de la ora 10.45, operate de Turkish Airlines, au fost anulate din cauza tensiunilor din Turcia. Cei 55 de pasageri înregistraţi la Istanbul şi 97 la Chişinău au fost redirecţionaţi pe alte curse aeriene. Operatorul naţional Air Moldova are planificată cursa de astăzi spre Istanbul la ora 20.30. Avionul urmează să decoleze conform orarului.

Potrivit ultimelor date ale CNN, de la ora 13.30, peste 160 de persoane au decedat ca urmare a tentativei loviturii de stat din Turcia, iar peste o mie de persoane sunt rănite. Totodată, peste 1500 de pucişti au fost arestaţi de forţele de ordine.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/curse-aditionale-spre-turcia-nu-se-planifica-dar-vor-fi-suplimentate-capacitatile-existente/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19