Select your Top Menu from wp menus

Curentul electric se scumpește

Tariful de furnizare a energiei electrice de către Gas Natural Fenosa a fost majorat cu 9,6 bani, iar în cazul companiei Furnizare Energie Electrică Nord – cu 31,6 bani. Decizia a fost adoptată astăzi, 16 august, de către Consiliul de Administrare al Agenției Naționale de Reglementare în Energetică, transmite IPN.

Astfel, tariful de furnizare a energiei electrice de către Gas Natural Fenosa pentru consumatorii casnici va fi de 1,89 lei/kWh, în comparație cu tariful în vigoare de 1,79 lei/kWh.

În cazul companiei Furnizare Energie Electrică Nord, tariful aprobat este 2,23 lei/kWh, față de tariful în vigoare de 1,91 lei/kWh.

Noile tarife intră în vigoare odată cu publicarea în Monitorul Oficial.

Ultima dată tarifele la energia electrică au fost ajustate pe 15 iunie 2018. Atunci tarifele au scăzut.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/curentul-electric-se-scumpeste/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19