Select your Top Menu from wp menus

“Cuptorul blogosferic” de la Orheiul Vechi, răcoros datorită partenerilor si sponsorilor

La organizarea primei editii a festivalului “Cuptorul blogosferic” în rezervaţia cultural-naturală Orheiul Vechi au pus umarul cativa parteneri si sponsori.

Pentru ca intrunirea bloggerilor din republica sa fie mai confortabila, la dispozitia internatilor au fost puse corturi militare, confecţionate din pînză impermeabilă, care sînt prevăzute cu sistem special de aerisire, rezistent la conditii de caniculă, anunta Direcţia Trupe, Pază şi Supraveghere a DIP . Potrivit sursei, festivalul are si un sponsor general care a promis ca pe finele celor 2 zile de reuniune bloggerii vor fi premiati. 

Festivalul “Cuptorul blogosferic” si-a propus sa-i intruneasca in premiera la Orheiul Vechi pe 30 dintre cei mai activi şi vizibili bloggeri din republica. Scopul festivalului este găsirea unei probleme sociale pe care bloggerii o pot rezolva împreună.
Astfel, trei grupuri de lucru create în prima zi, sambata, vor identifica o problemă şi vor încerca să definească o strategie de rezolvare a acesteia cu efortul comun al blogosferei.
În seara zilei urmatoare, duminica, fiecare echipă îşi va prezenta problema şi soluţiile. Apoi, prin alegeri, se va decide ce problemă merită a fi rezolvată. Echipa, problema careia va fi aleasa ca prioritara, va cîştiga un premii din partea sponsorului general.

citeste: 2 zile ale festivalului ”Cuptorul blogosferic” la Orheiul Vechi


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cuptorul-blogosferic-de-la-orheiul-vechi-racoros-datorita-partenerilor-si-sponsorilor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19