Select your Top Menu from wp menus

Orhei. Cuprul si fierul – metale cu „priză” la hoţomani

 

Timp de cateva zile,  la unitatea de garda a Comisariatului de politie Orhei au fost inregistrate cate 2 informatii despre sustrageri de cupru si capace de la fantanile de telecomunicatii.

Cele 2 cazuri legate de cupru au avut loc in timpul noptii, in orasul Orhei. La inceputul lunii aprilie , politiei i-a fost semnalata deteriorarea, pentru cupru, a  unei statii electrice situate pe strada Iakir in  cartierul Nordic al orasului . Intr-un alt caz, din depozitul de piese de pe teritoriul scolii profesionale din Orhei   au disparut 20 metri  de cablu de cupru , in valoare de 4600 de lei.

 Ambele furturi de capace de pe fantanile de telecomunicatii au avut loc in  comuna Seliste. Cei de la Moldtelecom Orhei sustin ca din cauza sustragerii catorva capace in satul  Lucaseuca si a unui capac din satul Seliste au suportat pagube in suma de circa 3000 de lei.

Cazurile de sustragei  sunt cercetate  de politia din Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cuprul-si-fierul-metale-cu-priza-la-hotomani/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19