Select your Top Menu from wp menus

Cuplul hollywoodian Will şi Jada Smith vor adopta un băieţel din Republica Moldova. DETALII

Cuplul hollywoodian Will şi Jada Smith vor adopta un băieţel din Republica Moldova. Potrivit presei americane cei doi au declarat pentru revista People că baiatul are 1 an şi se numeşte Nicolae. Cei doi susţin că l-au vizitat pe Nicolae de mai multe ori, iar în curând procedurile de adopţie vor fi finalizate.
Will și Jada au declarat că au fost inspirați de exemplul colegilor actori, cum ar fi Angelina Jolie si Madonna care au adoptat copii din țări străine. Cei doi s-au uitat la copii din România, Ucraina și Serbia, înainte ca un prieten să le sugereze Moldova, o fostă republică sovietică și una dintre cele mai sărace țări din Europa.
“Adopţiile interrasiale sunt în vogă acum” explică Will, “ A făcut minuni pentru cariera Angelinei. Şi după flimul “After Earth” (un film SF în care Smith joacă alături de fiul său n.r.), mă aştept la o creştere similară”
Familia Smith spune că Nicolae le-a căzut cu tronc la inimă după ce l-au văzut cu trei luni în urmă la un orfelinat la Chişinău.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cuplul-hollywoodian-will-si-jada-smith-vor-adopta-un-baietel-din-republica-moldova-detalii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19