Select your Top Menu from wp menus

Cunoscutei interprete din România, Ada, i-ar plăcea să cânte “Lupii” împreună cu Iuliana Beregoi

Tânăra interpretă Iuliana Beregoi a cântat de mai multe ori piesa Addei  „Lupii”, inclusiv  la finala „Golos Deti” de la Moscova, iar vestea despre succesul Iulianei a ajuns şi la urechile cunoscutei interprete din România – pe numele ei Ada Alexandra Moldovan.
Despre aceasta scrie  portalul Shok, care o citează pe Ada, spunând că ea a auzit nu o singură dată despre Iuliana , iar apoi a văzut din ce în ce mai multe știri pe rețelele de socializare și i-au scris și  prietenii.

 Mai mult de atât, Ada a primit mesaje din Rusia, semn că oamenii au apreciat piesa. Cunoscuta interpreta a declarat că i-a plăcut foarte mult cum a cântat Iuliana şi că o bucură că din toate melodiile în limba română, a ales-o anume pe a ei pentru  finala concursului de la Moscova. Mai ales că piesa este despre curajul de a-ți urma visul, indiferent de piedici. Ada spune că este mândră că mesajul ei a fost dus mai departe de graniţe şi, pentru viitor, admite o colaborare cu talentată orheianca Iuliana Beregoi. Mai mult, interpreta de peste Prut susţine că i-a plăcea să cânte Lupii împreună cu Iuliana şi admite că ar putea surprinde publicul în curând.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cunoscutei-interprete-din-romania-ada-i-ar-placea-sa-cante-lupii-impreuna-cu-iuliana-beregoi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19