Select your Top Menu from wp menus

Cumnatul lui Veaceslav Platon a devenit acţionar majoritar la Victoriabank

Tranzacţia, în rezultatul căreia un pachet de 26,5% din acţiunile a băncii despre care se spune că este controlată de Vlad Plahotniuc, prim-vicepreşedintele Parlamentului Republicii Moldova, a avut loc la începutul acestui an.
Anterior Tokhir Mirzoev, şeful reprezentanţei FMI de la Chişinău, a declarat în cadrul unei conferinţe internaţionale pe problema guvernării corporative în sectorul financiar ca:
„Peste 60% din băncile din Moldova au o structură de acţionariat netransparentă şi nu se ştie cu exactitate cine sunt proprietarii adevăraţi ai acestora”.
„Din acest motiv nu putem exclude că printre proprietarii de bănci sunt şi grupări criminale”, a afirmat oficialul FMI. Totodată, el a remarcat şi faptul că „prea multe plaje celebre din lume se regăsesc în structura proprietarilor de bănci din Moldova”, având în vedere faptul că o serie a acţionari sunt firme offshore.

sursa:adevarul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cumnatul-lui-veaceslav-platon-a-devenit-actionar-majoritar-la-victoriabank/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19