Cum se distrează Mark Zuckerberg

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, unul din cei mai tineri miliardari din lume, a dat dovadă de chibzuinţă în vacanţa pe care şi-o petrece în Hawaii, împreună cu soţia sa Priscilla Chan.

Cuplul, al cărui avere este estimată la 13 miliarde de dolari, nu a ales hoteluri de lux, iahturi şi mese la cele mai scumpe restaurante, scrie Business Insider.

Omul de afaceri (28 de ani), obişnuit cu stilul non-conformist, şi-a dus soţia să mănânce la fast-food, unde au fost surprinşi de paparazzi mestecând hamburgheri ieftini, pe care îi stropeau cu sucuri carbogazoase din pahare de plastic.

Perechea nu se distingea de ceilalţi nici prin îmbrăcăminte: pantaloni scurţi, o fustă obişnuită, tricouri şi papuci de plajă.

Nu este prima oară când Zuckerberg face economii în vacanţe. Astfel, pe durata întregii luni de miere petrecută în Italia, el nu şi-a scos soţia la un restaurant mai select nici măcar o dată, ci a recurs doar la fast-food, fără să lase bacşiş.

În schimb, fondatorul Twitter, Jack Dorsey, nu se uită la bani când este vorba să se relaxeze. Astfel, duminica trecută, tânărul geniu IT a fost surprins de paparazzi relaxându-se pe un iaht în compania unui cunoscut model britanic Lily Cole, în apropiere de insula St.Barts din Caraibe.

RadioOrhei

Recent Posts

Și fosta primărița din Jora de Mijloc, Marina Tauber ar fi primit cetățenia Rusiei

Agenția de presă INFOTAG scrie că deputata Marina Tauber, ar fi primit cetățenia rusească concomitent…

4 minute ago

Cetățeanul de onoare al Orheiului – Shor, afirmă că a primit cetățenia Rusiei

Ilan Shor, care a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare într-un dosar legat…

3 ore ago

În timp ce invazia israeliană din Rafah agravează catastrofa umanitară, liderii mondiali ezită să acționeze

În ciuda apelurilor repetate adresate Israelului de către șefi de stat, oficiali ONU și ONG-uri…

5 ore ago

Maia Sandu cere PA probe concludente privind legăturile Tatianei Răducanu cu Platon și Șor. Precizările Veronicăi Dragalin

Președinta Maia Sandu cere probe concrete din partea Procuraturii Anticorupție, condusă de Veronica Drăgălin, privind…

15 ore ago

„Din cauza urii voastre, premierul luptă pentru viața sa”. După atacul armat, aliații lui Fico dau vina pe presa liberală și pe progresiști

Aliații lui Robert Fico din parlamentul slovac au criticat presa liberală și progresiștii, sugerând că…

19 ore ago