Select your Top Menu from wp menus

Cum sa alegi o masina care consuma putin

Cu pretul petrolului in continua crestere, trebuie sa ne orientam spre masini care consuma putin. Daca vreti sa cumparati o masina la mana a doua, cateva sfaturi va pot ajuta sa faceti cea mai buna alegere.

Este de asteptat ca pretul petrolului sa ramana unul ridicat si in urmatoarele luni. In plus, apropierea verii face ca oamenii sa calatoreasca mai mult, cererea crescand si ea, arata o analiza aFox Business.

In cazul in care vrei sa iti schimbi actuala masina, trebuie sa calculezi, in primul rand, diferenta de consum a celei pe care o vei achizitiona. Astfel, vei putea sti daca faci economii cu adevarat. Al doilea pas este sa te orientezi spre o persoana care vinde o masina, si nu spre o companie. In primul caz, pretul este considerabil mai mic.

Dupa ce il contactezi pe vanzator, asigura-te ca stii ce reparatii s-au facut asupra masinii in perioada in care el a detinut-o. Poti face si o verificare la un atelier auto, in cazul in care stii ca poti avea incredere in mecanicii de acolo.

Daca te vei duce la o companie care vinde masini la mana a doua, ideal ar fi sa cumperi o masina care sa fie inca in perioada de garantia oferita de producator. Astfel, nu vei avea probleme cu cheltuielile presupuse de unele defectiuni care vor aparea.

sursa: ziare.com


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cum-sa-alegi-o-masina-care-consuma-putin/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19