Select your Top Menu from wp menus

Cum îţi poţi hrăni pisica sau câinele prin telefon: Invenţia inedită care te anunţă pe Facebook când a mâncat animalul tău . VIDEO

Invenţia neobişnuită a unui american le permite stăpânilor de animale să îşi hrănească prietenii necuvântători atunci când sunt plecaţi de acasă prin simpla folosire a telefonului, oferind în acelaşi timp informaţii despre starea animalului prin Facebook sau Twitter.

Carlos Herrera, din Los Angeles, California, a inventat dispozitivul care hrăneşte animalele de companie pe care utilizatorii îl pot controla cu smartphone-ul pentru a se asigura că acestea nu pierd nicio masă, scrie Daily Mail.

Aparatul nu numai că oferă mâncare, fie după un program stabilit, fie prin comandă prin telefon, dar monitorizează, de asemenea, sănătatea animalului şi trimite alerte prin intermediul Twitter sau Facebook.

Telefonul mobil va primi un mesaj text, un e-mail sau un mesaj pe una dintre cele două reţele de socializare care informează privind momentele în care animalul începe şi termină de mâncat şi chiar cantitatea pe care o consumă.

Maşinăria, denumită „Pintofeed”, foloseşte informaţiile pe care le colectează pentru crearea unui orar de hrănire şi monitorizează consumul de mâncare şi obiceiurile nutriţionale.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cum-iti-poti-hrani-pisica-sau-cainele-prin-telefon-inventia-inedita-care-te-anunta-pe-facebook-cand-a-mancat-animalul-tau-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19