Select your Top Menu from wp menus

Cum îşi explică Sergiu Miron demisia din funcţia de vicepreşedinte al raionului Orhei

Liberalul Sergiu Miron, care a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al raionului Orhei, îşi explică gestul prin dorinţa celor din Partidul Liberal de a fi în pas cu reorganizările şi optimizările ce se operează în sectorul public, la diverse niveluri.

Miron a declarat pentru Radio Orhei că a hotărât prin exemplu personal să arate cum se poate de contribuit la optimizarea cheltuielilor şi de aceea a eliberat unul din cele trei fotolii de vicepreşedinte al raionului Orhei. În acelaşi timp, fostul demnitar spune că  nu ştie dacă funcţia din care a demisionat va rămâne vacantă.

Consiliul Raional Orhei a aprobat astăzi demisia lui Sergiu Miron, care era responsabil de economie, investiţii şi construcţie. Vicepresedintele liberal a deținut această funcţie după ce, în rezutatul alegerilor locale din 2015, a fost constituită alianța de guvernare PD-PL-PPEM.
La conducerea raionului se menţine un alt reprezentant al Partidului Liberal, Dorin Zghibarță, iar cea de-a treia funcţie de vicepreşedinte este ocupată de reprezentantul PPEM, Ilie Rabii.

De notat că atât în precedenta legislatură, cât şi în cea actuală, unii consilieri au opinat  că raionul Orhei nu are nevoie de trei vicepreşedinţi şi că trebuie de revenit la organigrama veche – cu două unități de vicepreşedinte.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cum-isi-explica-sergiu-miron-demisia-din-functia-de-vicepresedinte-al-raionului-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19