Select your Top Menu from wp menus

Cum IP Orhei a sărbătorit Ziua Internaţională a Taților FOTO

Duminică, 17 iunie, cu prilejul Zilei Internaţionale a Taţilor, în parcul Ivanos a avut loc Sărbătoarea Tăticilor, organizată de IP Orhei.  La eveniment au participat atît polițiștii și copiii lor, cât  şi alţi locuitori ai Orheiului, notează un comuncat al instituţiei (comunicatul – mai jos).  La sărbătoare au fost prezenți şi specialiști ai Serviciului asistență psiho-pedagogică al DGE Orhei, bunicii grijulii, participanții la cea de-a  III-a ediție a campaniei ,,Din culisele Poliţiei”. 

În cadrul evenimentului, tațiii şi copiii lor au participat la jocuri distractiv-educative, printre care curse ale scutecarilor,  de rezistență, a pescarilor, a constructorilor. Buna dispoziție a fost asigurată de un program distractiiv, cu animatori şi concursuri.
 Cei mai activi tați au fost premiați cu diplome de participare, iar copiii s-au îndulcit cu îngheţată şi suc.  

  • ziua Tatilor, IP Orhei (7)
  • ziua Tatilor, IP Orhei (9)
  • ziua Tatilor, IP Orhei (6)
  • ziua Tatilor, IP Orhei (3)
  • ziua Tatilor, IP Orhei (2)
  • ziua Tatilor, IP Orhei (8)
  • ziua Tatilor, IP Orhei (4)
  • ziua Tatilor, IP Orhei (5)

Comunicat IP Orhei

Un Tată, este primul erou al fiului, și prima dragoste a fiicei
La 17 iunie 2018, este o data semnificativă și ar trebui să fie notată cu roșu în calendarul familiei, Ziua Internațională a Tatălui.
Semnificația aceste-i sărbători, este legată direct de poziția unui tată în familie, precum și în societate, deoarece ajută la recunoașterea contribuției individuale a fiecăruia dintre cei doi părinți la viața de familie în particular și la construirea societății în general.
Fiecare copil are nevoie atât de tatăl cât și de mama sa, pentru a crește într-un mod armonios. În acest fel, tații pot contribui la dezvoltarea unei societăți întregi. Aniversarea zilei tatălui oferă copiilor posibilitatea de a-și exprima dragostea și respectul pentru părinții lor, un sentiment care are ca țel consolidarea relației tată-copil și, în consecință, în dezvoltarea emoțională a fiecărui copil.
Cu acest prilej, la 17 iunie 2018, angajații Inspectoratului de Poliție Orhei au organizat sărbătoarea Tăticilor, care a avut loc în Parcul Ivanos din Orhei.
La eveniment au participat atât polițiștii împreună cu copii săi cât și locuitori ai municipiului.  Deasemenea au fost prezenți la sărbătoare, reprezentanții Serviciului asistență psiho-pedagogică al Direcției Generale Educație din mun.Orhei, bunicii grijulii, participantele celei de a III-a ediții a campaniei ,,DIN CULISELE POLIȚIEI”.
În cadrul organizării și desfășurării activităților consacrate marcării ”Zilei internaționale a tatălui”, tații împreună cu copilașii au participat la jocurile distractiv-educative cum ar fi: cursa scutecarilor, cursa de rezistență, cursa pescarilor, cursa constructorilor.
La fel, pe tot parcursul activității, copii au dispus de un program distractiv la care au participat animatori, au fost organizate concursuri, scopul fiind generarea bunei dispoziții.
La finele activității, taților le-au fost distribuite pliante în vederea sporirii aspectului participativ în grija și educația copilului.
Cei mai activi tați au fost premiați cu diplome de participare, iar copiii prezenți la eveniment, pentru a se îndulci, au primit cadou înghețată și suc.
Este îmbucurător faptul că atît tăticii polițiști cît și tăticii ce activează în alte domenii au desfășurat activități de comun cu copii lor, sporind astfel rolul tatălui în educarea și viața de zi cu zi a copilului.
Amintim că Ziua Tatălui este sărbătorită în fiecare an, a treia duminică din luna iunie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cum-ip-orhei-a-sarbatorit-ziua-internationala-atatilor-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19