Select your Top Menu from wp menus

Cum au dat politicienii BAC-ul. Parodie video cu Țuțu, Leancă și Lupu

Un tânăr  din Chișinău, Cătălin Lungu,  și-a demonstrat talentul actoricesc   într-un clip video pe care l-a postat pe  pagina sa de Facebook. Actorul i-a parodiat pe parlamentarii Contantin Țuțu, Iurie Leancă și Marian Lupu, pe care i-a arătat ca pe niște liceeni care răspund la întrebările unei reporterițe îndată ce ies de la un examen de BAC .

În textul care însoțește creația sa, Cătălin Lungu scrie ca ceea ce face el e parte a unui proiect intitulat  #ZERODOI și că acesta nu are nicio culoare politică.

În parodia  precedentă, din  duminica trecută, actorul a arătat ce cred trei oameni de televiziune  despre arestul primarului capitalei, Dorin Chirtoacă. 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cum-au-dat-politicienii-bac-ul-parodie-video-cu-tutu-leanca-si-lupu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19