Select your Top Menu from wp menus

Cum arata barbatul care si-a marit penisul de 25 de centimetri. Motivul bizar pe care l-a invocat

Cum arata barbatul care si-a marit penisul de 25 de centimetri. Motivul bizar pe care l-a invocat Billy-Tom O’Connor, fost actor de filme pentru adulti, nu a fost multumit cu marimea penisului sau. Motivand ca vrea… „un monstru”, barbatul din Marea Britanie a apelat la o operatie de augumentare a organului genial.
Barbatul este constinet si de faptul ca sunt femei care ar obiecta in fata barbatiei acestuia.
„S-a intamplat ca femeile sa ma refuze. M-au vazut si au spus ca nu doresc sa continue. Insa cele mai multe sunt absolut incantate”, a spus Billy.
Barbatul si-a spus povestea in direct la o televiziune din Marea Britanie, unde au fost aratate poze inainte si dupa procedura de augumentare. Mai degraba conservatori, englezii nu au apeciat initiativa postului de televiziune, mai ales ca totul s-a intamplat in cadrul unei emisiuni matinale.

sursa: stirileprotv.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cum-arata-barbatul-care-si-a-marit-penisul-de-25-de-centimetri-motivul-bizar-pe-care-l-a-invocat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19