Select your Top Menu from wp menus

Culmea sărăciei la moldoveni : să ai un Porsche Cayenne, dar să nu ai bani de benzină. VIDEO

Banc:
Trei barbati morti ajung la poarta raiului. Ii ia Dumnezeu pe fiecare la intrebari, primul fiind un italian:
– Ia zi ,tu cum ai murit?
– Pai mi-am cumparat un Ferrari, am mers pe autostrada spre Milano cu 340 km/h, n-am putut sa iau o curba, am intrat in parapet si am murit pe loc.
– Bine, poti sa intri.
Al doilea, un german:
-Tu cum ai murit?
-Mi-am luat un Porsche, am mers pe autostrada, o cisterna a pus frana brusc in fata mea, nu am mai putut opri, explozie mare, am murit pe loc…
– Bine, poti intra si tu.
Al treilea, un moldovean:
– Tu ce ai patit?
– Mi-am luat un X5
– Si ?
– Si … si am murit de foame.

Un tânăr de 22 deni din Drochia este cercetat penal pentru faptul că nu a plătit pentru alimentarea cu combustibil a autoturismului său de model Porsche Cayenne. Radio Orhei relatează cu referire la serviciul de presă al MAI că deținătorul unui „Porsche Cayenne” şi și-ar fi alimentat maşina la două stații PECO de pe traseul Râșcani-Drochia, plecând fără să se achite. Ambele infracțiuni au avut loc în ziua de 10 decembrie, curnet.
Poliţia a intrat în posesia informaţiei abia a doua zi, după ce şefii staţiilor – au declarat că în dimineaţa zilei de luni, şoferul unui automobil de lux cu numere de înmatriculare străine, şi-a alimentat automobilul cu benzină, după care a accelerat viteza fără să achite.
În urma acțiunilor speciale de investigaţie, întreprinse de angajaţii poliţiei din Râșcani, la doar câteva zile s-a reuşit identificarea și reținerea şoferului.
Acesta s-a dovedit a fi un tînăr de 22 de ani, domiciliat în satul Glavan, raionul Drochia. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală, în baza art. 187 al. 1 Cod Penal al RM – “Jaf”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/culmea-saraciei-la-moldoveni-sa-ai-un-porsche-cayenne-dar-sa-nu-ai-bani-de-benzina-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19