Select your Top Menu from wp menus

Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşte, persoanele deţinute în instituţiile penitenciare din Ţară vor beneficia de un program special.

Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşte, persoanele deţinute în instituţiile penitenciare din Ţară vor beneficia de un program special. Potrivit unui comunicat al Departamentului Instituţiilor Penitenciare în lăcaşele sfinte de pe teritoriul instituţiilor penitenciare, de către preoţii capelani vor fi oficiate slujbele religioase de înviere. La finalul liturghiei, persoanele deţinute vor avea posibilitatea de a se spovedi şi a primi sfînta împărtăşanie.

De asemenea, în preajma sfintelor sărbători, se vor intensifica colaborările cu diferite confesiuni religioase, urmînd a fi organizate întîlniri duhovniceşti, lecţiile şi seminarele cu tematica pascală.

Meniul de sărbătoare ce se va propune deţinuţilor în ziua de Paşte, la fel va fi unul special, acesta conţinînd bucatele specifice sărbătorii: ouă roşii, cozonac, friptură şi alte preparate tradiţionale fiecărui penitenciar.

Asemenea activităţi sunt organizate tradiţional în instituţiile penitenciare, avînd ca şi scop promovarea şi transmiterea valorilor şi tradiţiilor spirituale în rîndul persoanelor private de libertate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cu-ocazia-sfintelor-sarbatori-de-paste-persoanele-detinute-in-institutiile-penitenciare-din-tara-vor-beneficia-de-un-program-special/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19