Select your Top Menu from wp menus

Cu ocazia alegerilor, Crăciunul va veni mai devreme VIDEO

Presedintele Venezuelei Nicolas Maduro a anuntat ca sosirea Craciunului mai devreme in tara sud-americana, cu circa doua luni inaintea sarbatorii religioase, pentru ca vrea „fericire pentru toata lumea”, transmite Fox News Latino. Liderul de la Caracas le-a urat venezuelenilor un „Craciun anticipat fericit”, precizand ca muncitorii vor primi trei sferturi din primele de Craciun si din pensii cu aproape o luna mai devreme, la 1 Decembrie. Trebuie amintit faptul ca pe data de 8 decembrie in Venezuela sunt programate alegeri locale.

In acest weeekend, presedintele Maduro a aprins luminile de iarna la Palatul prezidential Miraflores si a declarat ca ultimele doua luni din an ar trebuie vazute drept un semn al felului in care va fi anul 2014.


„Craciun fericit 2013, un Craciun mai devreme, o victorie mai devreme, fericire mai devreme pentru toata familia. Am vrut sa decretam sosirea Craciunului mai repede pentru ca dorim fericire pentru toata lumea”, a declarat liderul venezuelean, citat de pagina electronica a cotidianului argentinian La Nacion.

La sfarsitul lunii octombrie, Nicolas Maduro a anuntat crearea unui departament ministerial condus de un ministru adjunct insarcinat cu „Suprema Fericire Sociala a Poporului”, si care va supraveghea programele guvernamentale de asistenta a persoanelor cu handicap sau fara locuinte.

Cateva zile mai tarziu, presedintele venezuelean a sustinut ca figura fostului lider al tarii, Hugo Chavez, a aparut in fata muncitorilor care lucrau intr-un tunel de metrou in Caracas, prezentand si o fotografie, ca dovada.

sursa: hotnews.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cu-ocazia-alegerilor-craciunul-va-veni-mai-devreme-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19